06.jpg

wvef.org
спасибо ivideosoft.com
Obvykle se říká, že soutěž končí, když se podaří překročit senegalské hranice. Ale to by jste nemohli počítat se spoustou situací na trati od hranic až do posledního dne, které mohou změnit celkové pořadí. Ti soutěžící, kteří zvládli předposlední etapu v r.2006, už znají, jak je snadné chytit nějakou ztrátu a jak lze snadno ztratit orientaci.

Image

průběžné výsledky 14. etapy - Motocykly

1. 005 DE AZEVEDO (BRE) - KTM 02:37:46
2. 016 CZACHOR (POL) - KTM 02:39:51 +00:02:05
3. 023 VINTERS (LAT) - KTM 02:42:51 +00:05:05
4. 009 BLAIS (USA) - KTM 02:42:58 +00:05:12
5. 002 DESPRES (FRA) - KTM 02:44:49 +00:07:03
6. 008 CASTEU (FRA) - KTM 02:48:02 +00:10:16
7. 033 GONCALVES (POR) - HONDA 02:49:13 +00:11:27
8. 020 MARCHINI (FRA) - YAMAHA 02:51:27 +00:13:41
9. 006 ULLEVALSETER (NOR)- KTM 02:54:24 +00:16:38
10. 116 VINTERS (LAT) - KTM 02:54:38 +00:16:52
.
19 103 KATRIŇÁK (SK) - KTM 02:59:40 +00:21:54
.
31 133 MACEK (CZE) - YAMAHA 03:03:46 +00:26:00
.
34. 235 PABIŠKA (CZE) - KTM 03:05:33 +00:27:47
.
53. 032 KAŠTAN (CZE) - SUZUKI 03:17:19 +00:39:33
.
80. 260 MACHÁČEK (CZE) - YAMAHA 03:31:11 +00:53:25 ...čtyřkolky


průběžné výsledky 14. etapy - Automobily

1. 303 SAINZ (ESP) / PERIN (FRA) - VOLKSWAGEN 02:21:02
2. 301 DE VILLIERS (AFS) / VON ZITZEWITZ (GER) - VOLKSWAGEN 02:21:09 +00:00:07
3. 313 SOUSA (POR) / SCHULZ (GER) - VOLKSWAGEN 02:21:47 +00:00:45
4. 309 AL ATTIYAH (QAT) / GUEHENNEC (FRA) - BMW 02:22:54 +00:01:52
5. 320 GORDON (USA) / GRIDER (USA) - HUMMER 02:22:56 +00:01:54
6. 305 MILLER (USA) / PITCHFORD (AFS) - VOLKSWAGEN 02:23:04 +00:02:02
7. 300 ALPHAND (FRA) / PICARD (FRA) - MITSUBISHI 02:25:24 +00:04:22
8. 310 SCHLESSER (FRA) / DEBRON (FRA) - SCHLESSER 02:27:00 +00:05:58
9. 323 BARBOSA (POR) / RAMALHO (POR) - PROTON 02:29:02 +00:08:00
10. 302 PETERHANSEL (FRA) / COTTRET (FRA) - MITSUBISHI 02:29:23 +00:08:21
.
30. 457 ZAPLETAL (CZE) / JANÁČEK (CZE) - MITSUBISHI 02:47:22 +00:26:20

průběžné výsledky 14. etapy - Kamiony

1. 508 JACQUOT (FRA) / ALCARAZ (FRA) / VAN GENUGTEN (HOL)- MAN 02:53:44
2. 512 LOPRAIS (CZE) / GILAR (CZE) - TATRA 02:58:17 +00:04:33
3. 503 DE AZEVEDO (BRE) / JUSTO (BRE) / MARTINEC (CZE)- TATRA 03:03:16 +00:09:32
4. 501 STACEY (HOL) / GOTLIB (BEL) / DER KINDEREN (HOL)- MAN 03:04:12 +00:10:28
5. 511 BEKX (NED) / WILLEMS (HOL) / MAESSEN (BEL)- DAF 03:07:21 +00:13:37
6. 527 MARDEEV (RUS) / BELYAEV (RUS) / NIKOLAEV (RUS)- KAMAZ 03:09:37 +00:15:53
7. 506 VISMARA (ITA) / CAMBIAGHI (ITA) / CHIONNI (ITA)- IVECO 03:11:23 +00:17:39
8. 517 VILA ROCA (ESP) / TORRELLARDONA (ESP) / OSSORIO (ESP)- MERCEDES 03:14:12 +00:20:28
9. 547 LEIHENER (ALL) / BAUMANN (ALL) / RUMPELHARDT (ALL)- MAN 03:14:13 +00:20:29
10. 516 ECHTER (ALL) / RUF (ALL) / VAN DOOREN (HOL)- MAN 03:16:42 +00:22:58
11. 519 TOMEČEK (CZE) / MORÁVEK (CZE) / LÁLA (CZE)- TATRA 03:16:48 +00:23:04
.
22 561 SZALLER (HON) / POCSIK (HON) / FASKO (SK)- MAN 03:25:58 +00:32:14


Tomáš Uruba, www.dakar.cz

Světlo modeluje

(Všechny články v kategorii Telefonica-Dakar 2003)

(Všechny články v kategorii Telefonica-Dakar 2004)

(Všechny články v kategorii Telefonica-Dakar 2005)

(Všechny články v kategorii Euromilhões-Dakar 2006)

(Videa z Telefonica - Dakar 2003)

Hlavním partnerem portálu Dakar.cz je obchodní dům Hocker.cz

Kuchyňské dozy

Zippo zapalovače klasika on-line Karnevalové kostýmy a masky pro karneval | Svítidla a osvětlení

Magazín Racing Life

Jezdci a týmy

 

 
 

 

 

 

Partneři

Návštěvníci
117
Články
2440
Odkazy
39
Počet zobrazených článků
3837510
Dnes
Včera
Tento týden
Tento měsíc
Minulý měsíc
Celkem
449
2007
2456
26270
75031
3479366

Vaše IP: 54.242.175.98
Server : 2018-01-16 08:41:56

Back to Top