03.jpg

wvef.org
спасибо ivideosoft.com
Soutěžící mohou nostalgicky uronit slzu, že už tento rok neuvidí žádné další duny. Na trati speciálky musíte bojovat sami. Z pouště pojedeme do savany a dokonce přes několik úseků lesa. Bude čas ještě jednou jet rychle po úzkých cestách. Senegal přináší dobrou náladu pro ty soutěžící, kteří se dostanou až sem. Nesmíte si ale dovolit žádné snížení pozornosti při překonávání rozhodujících překážek. Stále jsou ještě možné značné zvraty v umístění soutěžících a to až do konce 14. etapy, kde budou vyhlášeni vítězové v různých třídách. Poslední den v Lac Rosee bude věnován oslavám a show.

Image

Výsledky 12. etapy - Motocykly

1. 004 ESTEVE PUJOL (ESP) - KTM 03:34:46
2. 033 GONCALVES (POR) - HONDA 03:37:49 +00:03:03
3. 016 CZACHOR (POL) - KTM 03:38:50 +00:04:04
4. 146 CLASSEN (AFS) - KTM 03:41:59 +00:07:13
5. 019 PLANET (FRA) - KTM 03:42:48 +00:08:02
6. 006 ULLEVALSETER (NOR) - KTM 03:44:50 +00:10:04
7. 005 DE AZEVEDO (BRE) - KTM 03:46:54 +00:12:08
8. 008 CASTEU (FRA) - KTM 03:47:07 +00:12:21
9. 023 VINTERS (LAT) - KTM 03:48:24 +00:13:38
10. 020 MARCHINI (FRA) - YAMAHA 03:48:56 +00:14:10
11. 103 KATRIŇÁK (SK) KTM - 03:49:42 +00:14:56
.
.
18. 133 MACEK (CZE) - YAMAHA 03:52:44 +00:17:58
.
37. 235 PABIŠKA (CZE) - KTM 04:10:47 +00:36:01
.
51. 260 MACHÁČEK (CZE) - YAMAHA 04:27:57 +00:53:11
.
73. 032 KAŠTAN (CZE) - SUZUKI 04:46:33 +01:11:47

Výsledky 12. etapy - Automobily

1. 303 SAINZ (ESP) / PERIN (FRA) - VOLKSWAGEN 02:58:56
2. 313 SOUSA (POR) / SCHULZ (GER) - VOLKSWAGEN 03:02:49 +00:03:53
3. 300 ALPHAND (FRA) / PICARD (FRA) - MITSUBISHI 03:03:48 +00:04:52
4. 309 AL ATTIYAH (QAT) / GUEHENNEC (FRA) - BMW 03:05:06 +00:06:10
5. 304 ROMA (ESP) / CRUZ SENRA (ESP) - MITSUBISHI 03:05:28 +00:06:32
6. 302 PETERHANSEL (FRA) / COTTRET (FRA) - MITSUBISHI 03:07:15 +00:08:19
7. 329 HOLOWCZYC (POL) / FORTIN (BEL) - NISSAN 03:08:54 +00:09:58
8. 305 MILLER (USA) / PITCHFORD (AFS) - VOLKSWAGEN 03:09:03 +00:10:07
9. 315 SHMAKOV (RUS) / MESHCHERYAKOV (RUS) - BUGGY 03:10:15 +00:11:19
10. 310 SCHLESSER (FRA) / DEBRON (FRA) - SCHLESSER 03:10:27 +00:11:31
.
29. 457 ZAPLETAL (CZE) JANÁČEK (CZE) - MITSUBISHI 03:32:50 +00:33:54

Výsledky 12. etapy - Kamiony

1. 501 STACEY (HOL / GOTLIB (BEL) / DER KINDEREN (HOL) - MAN 03:48:04
2. 519 TOMEČEK (CZE) / MORÁVEK (CZE) / LÁLA (CZE) - TATRA 03:52:57 +00:04:53
3. 513 VAN GINKEL (HOL) / TIJSTERMAN (HOL) / DE ROOY (HOL) - GINAF 03:53:54 +00:05:50
4. 505 RESHETNIKOV (RUS) / MOKEEV (RUS) / KUPRIYANOV (RUS) - KAMAZ 03:54:32 +00:06:28
5. 512 LOPRAIS (CZE) / GILAR (CZE) - TATRA 03:56:34 +00:08:30
6. 527 MARDEEV (RUS) / BELYAEV (RUS) / NIKOLAEV (RUS) - KAMAZ 03:57:36 +00:09:32
7. 508 JACQUOT (FRA) / ALCARAZ (FRA) / VAN GENUGTEN (HOL) - MAN 04:01:05 +00:13:01
8. 507 SUGAWARA (JAP) / SUZUKI (JAP) / KOISHIZAWA (JAP) - HINO 04:05:53 +00:17:49
9. 516 ECHTER (GER) / RUF (GER) / VAN DOOREN (HOL) - MAN 04:08:07 +00:20:03
10. 579 JIMMINK (HOL) / DE SNAIJER (HOL) / JANS (HOL) - GINAF 04:09:07 +00:21:03
.
16. 503 DE AZEVEDO (BRE) / JUSTO (BRE) / MARTINEC (CZE) - TATRA 04:18:57 +00:30:53
.
26. 561 SZALLER (HON) / POCSIK (HON) / FASKO (SK) - MAN 04:36:20 +00:48:16

Celkové výsledky - Motocykly

1. 001 COMA (ESP) - KTM 44:47:16
2. 002 DESPRES (FRA) - KTM 45:40:04 +00:52:48
3. 008 CASTEU (FRA) - KTM 45:57:29 +01:10:13
4. 009 BLAIS (USA) - KTM 46:28:49 +01:41:33
5. 006 ULLEVALSETER (NOR) - KTM 46:52:20 +02:05:04
.
12. 103 KATRIŇÁK (SK) - KTM 48:50:45 +04:03:29 penalizace +10:00
.
18. 133 MACEK (CZE) YAMAHA 52:36:41 +07:49:25
.
46. 235 PABIŠKA (CZE) - KTM 59:06:10 +14:18:54
.
56. 032 KAŠTAN (CZE) - SUZUKI 61:22:17 +16:35:01 penalizace +03:00
.
68. 260 MACHÁČEK (CZE) - YAMAHA 63:54:26 +19:07:10 penalizace +13:00 ...čtyřkolky

Celkové výsledky - Automobily

1. 302 PETERHANSEL (FRA) / COTTRET (FRA) - MITSUBISHI 40:42:34
2. 300 ALPHAND (FRA) / PICARD (FRA) - MITSUBISHI 40:49:03 +00:06:29
3. 310 SCHLESSER (FRA) / DEBRON (FRA) - SCHLESSER 42:16:36 +01:34:02
4. 309 AL ATTIYAH (QAT) / GUEHENNEC (FRA) - BMW 42:40:38 +01:58:04 penalizace +42:00
5. 305 MILLER (USA) / PITCHFORD (AFS) - VOLKSWAGEN 42:58:29 +02:15:55
.
57. 457 ZAPLETAL (CZE) / JANÁČEK (CZE) - MITSUBISHI 66:19:46 +25:37:12 penalizace +01:00:00

Celkové výsledky - Kamiony

1. 501 STACEY (HOL) / GOTLIB (BEL) / DER KINDEREN (HOL) - MAN 47:26:55
2. 527 MARDEEV (RUS) / BELYAEV (RUS) / NIKOLAEV (RUS) - KAMAZ 50:26:31 +02:59:36
3. 513 VAN GINKEL (HOL) / TIJSTERMAN (HOL) / DE ROOY (HOL) - GINAF 51:51:33 +04:24:38
4. 512 LOPRAIS (CZE) / GILAR (CZE) - TATRA 52:22:04 +04:55:09
5. 503 DE AZEVEDO (BRE) / JUSTO (BRE) / MARTINEC (CZE) - TATRA 52:38:10 +05:11:15
.
11. 519 TOMEČEK (CZE) / MORÁVEK (CZE) / LÁLA (CZE) - TATRA 58:10:12 +10:43:17 penalizace +05:00:00
.
27. 561 SZALLER (HON) / POCSIK (HON) / FASKO (SK) - MAN 69:53:46 +22:26:51

Tomáš Uruba, www.dakar.cz

Světlo modeluje

(Všechny články v kategorii Telefonica-Dakar 2003)

(Všechny články v kategorii Telefonica-Dakar 2004)

(Všechny články v kategorii Telefonica-Dakar 2005)

(Všechny články v kategorii Euromilhões-Dakar 2006)

(Videa z Telefonica - Dakar 2003)

Hlavním partnerem portálu Dakar.cz je obchodní dům Hocker.cz

Kuchyňské dozy

Zippo zapalovače klasika on-line Karnevalové kostýmy a masky pro karneval | Svítidla a osvětlení

Magazín Racing Life

Jezdci a týmy

 

 
 

 

 

 

Partneři

Návštěvníci
117
Články
2440
Odkazy
39
Počet zobrazených článků
3837449
Dnes
Včera
Tento týden
Tento měsíc
Minulý měsíc
Celkem
358
2007
2365
26179
75031
3479275

Vaše IP: 54.242.175.98
Server : 2018-01-16 08:39:04

Back to Top